Full scale festival

Realistiske festival set-ups

Full scale festival

Realistiske festival set-ups

Festivalvibes

Halvt inde – halvt ude

Gør din arbejdsplads til en festivalplads

Skal I have de fede vibes fra festival, så kan vi både levere autentisk fullsize eller kompakt luksus festivaltemaer. Vi favner festival vibes 360 grader og kan skalere og tilpasse en dag eller to til jeres behov og ønsker.
Vi kan både få energien til at leve ude og inde eller i kombination.

Faktisk kan vi skabe festivalvibes helt ned til en loungeaften, hvor vi med en enkel opsætning og en duo skaber en meget tæt oplevelse, som ikke ender med egentlig fest, men blot bliver i festivallounge hyggeunivers. Meeeeeen omvendt kan vi også skabe et halvt eller fullsize format, der er på fuld højde med eksisterende festivaller.

Galla 1

Lavt til loft med planter

Galla

Når der er højt til loftet

Galla

The classic

Galla

Galla er en klassisk disciplin som vi kan til fingerspidserne, men ikke alle lokaler egner sig til galla i klassisk forstand. Så er lokalet ikke højloftet, skal vi arbejde lidt anderledes med konceptet. Vi har succes med at arbejde i lavloftede rum med en gallamiddag og så efterfølgende producere selve festen i et ”clubformat” i samme rum, det bliver bare lidt mere cocktailbar med bandet på gulvet og tæt bar-style… Vi ser på rummet og skaber den helt rette stemning med vores håndværk.