Let's

make

(sh)

it

happen...

Let's

make

(sh)

It

happen...

EVENTS 360°

(En slags magasin)

Vores verden / referencer i tekst og billeder tilsat lidt holdning – Well fra før Covid og under opdatering, men undfanget med hjertet og kan du li’ vores yesterday, så lad os sammen skabe morgen… 

Tryk på forsiden for at læse…

Kick-offs

I har content - Vi lover I ikke glemmer oplevelsen det næste års tid...

Award

Award tekst

Fester

Airstreams, vw rugbrød eller horsebox trailere

Fredagsbar grande

(Perfekt til hoteller)

Kødbyen “on tour”  leveres som deko, eller med produktion fra A-Z: En megabar som omdrejningspunkt for hele aftenen – ja tak…

Festival format

(Indrømmet - vi har det fedeste grej)

Vores nye skalerbare format – good to go anywhere og leveres som blot dekoration, med halv eller hel produktion fra A-Z – det er fedt…

Møder & Konferencer

møde og konference tekst

On the Road / messe

Airstreams, vw rugbrød eller horsebox trailere

Music First

Musik tekst

Rental

I vores særdeles bæredygtige rental udlejer vi møbler, dekoration, lyd, lyd og mobile rum – det meste med industriel sfære og vi byder tillige ind med færdige set-ups og produktioner til middage, fester, receptioner, lounge og små universer til messer og “pop-ups”.

Jubilæer / receptioner

God stil er omdrejningspunktet

kulturproduktion

navigation I det offentlige rum

Best Brands United

(Branchens lille ny)

Nyt samarbejde mellem de bedste leverandører i Danmark, samlet af Michael Palsgaard A/S – vi leverer i både ind- og udland og til bl.a. Comwell Hotels kunder.

bbu 4 - Michael Palsgaard

get in touch:

20 40 32 00...

Add-ons

Vi har mere end 250 dage med “On The Road”, 100 messedage produktpræsentationer tilsat vores flade af mobile rum, mere end 250 festproduktioner etc. – og tillige har vi en rental med items som er vi klar til at hjælpe med små og store opgaver i ind- og udland. Så ræk ud, vi vil gerne være en del af jeres succes.

Let's make (sh) it happen...

Let's make (sh) it happen...

Music

Vi kender den danske musikscene indgående og har samarbejde med de bedste musikere og bands – vi sammensætter bands, alt efter hvilken fest vores kunder vil have.

Alle vores festbands har et forprogrammeret lysshow med, så ikke bare får I de bedste musikere til jeres fest, men også lys og lyd er i en liga for sig selv.   Ligeledes har vi direkte adgang til alle de kendte solister og bands, ligesom vi har flere gode bud på duoer, “singlemanband”, lounge, bossanova og jazzbands.

Start med at give os et kald på 2040 3200, så tager vi en snak om musik, som passer til jeres event.

Let's make (sh) it happen...

Let's make (sh) it happen...

inspiration

inspiration