Vi leverer små og store festproduktioner, som alle bliver leveret med passion og godt håndværk.

Ligeledes arbejder vi med de bedste musikere i Danmark – sammen leverer vi fester i spitzenklasse.

+45 20 40 32 00
mp@michaelpalsgaard.dk
michaelpalsgaard.dk

mp-logo-sort-uden-kant-fyld-bogstaver

Her er 5 lækre temaer på Gram Hotels:

Urban Style

Den store bar, murstenene på bagtæppet, træerne, palletankene, vores indoor games, DJ og family style servering er vores bedste “get together” middags og fest set-up – det er uformelt, casual og høj kvalitet. Urban Style er en pop-up restaurant med en stor centreret containerbar, masser af lys, effekter og cocktails.

Festivalvibes

Hvis I ønsker “festival-følelsen”, så kan vi kan levere et kompakt luksus festival set-up, der er skaleret til jeres behov og ønsker – det kan være inde, ude eller i kombination. Vi kan levere det som hyggelig lounge stemning med en duo som på billedet, eller i den udgave der kræver et virkelig godt band – mere råt og autentisk.

Tennis Tema

Med 4000 tennisbolde i net, bagtæppe af center court, fotostater af vinderne i Swedish Open, et særdeles veloplagt band i fuldt tennis-outfit samt masser af lys, effekter og røg, så er temaet klart: En moderne klassiker på Skansen er født – mød kollegaerne enten casual eller kitch klædt med pandebånd og fuldt tennis-outfit.

Previous
Next

Galla

Med vores organiske skulpturer der er dækket med blomster, matchende borddekorationer samt et fotografi af alle gæster på vej ind på løberen med bobler i hånden, en fed lysproduktion, et super band med blæsersektion og et stilfuldt barmiljø med lækre cocktails, sofaer og borde der matcher – det er Galla.

Lounge

Lyssætning med up-lights og lightballs, en lounge-DJ og kabelfrie højttalere samt sejl der er spændt op for at fange lyset og gøre rummet unikt – velkommen en til lækker lounge get-together aften. Vi kan toppe det hele med effekter, pinball-maskiner og andre spil, aktiviteter, møbler, solister eller anden underholdning.

inspiration