velkommen til eventrental

Mobile rum
-Airstreams,”folkevognsrugbrød"og Minitræk..
Venuedesign
-Industriel RAW stil...
Gallafest
-Vi har alt hvad der skal bruges...
Clubbing
-Afterparty i RAW stil...
Temafester
-Tennistema på Skansen...
Lounge set-up
-Her i RAW stil...
Dinner and lounge
-Alle items finder du i vores rental...
Mobile barer
-Her vores Airstream foodtruck...
Rental
-Items til dekoration, film, foto, lounge og fest...

Bæredygtig udlejning til reklame, møde og eventbranchen.

Hos EVENTRENTAL udlejer vi møbler, dekoration, lyd, lyd og mobile rum - alt sammen med industriel sfære og vi byder tillige ind med færdige set-ups og produktioner til middage, fester, receptioner, lounge og små universer til større møder og konferencer. Vi er specialister i venuedesign med RAW items og set-ups og med mere end 400 batteridrevne lamper fordelt på fire slags er vi vist også blandt de førende indenfor lys til konferencer, messer, fester osv. Vi bygger fra bunden af og genbruger, tænker og udvikler nye items fra ting vi synes er noget - fx. er vi ved at lave lamper ud af gamle skraldespande i galvaniseret jern (dem med trådnet) så genbrug og cool design er lige os og en del af vores gennemgående bæredygtighed. Velkommen til EVENTRENTAL.

Rental

Items fra A-Z...

møbler, dekoration, Lys, lyd, Airstreams etc.

Gå på opdagelse i vores rental. Klik på RENTAL i menuen øverst så loader alle vores items, eller vælg kategori i drop-down  og sammensæt selv din kombination - Når du har fundet hvad du skal bruge, så vælg antal og tilføj det til din liste og følg check ud proceduren, så vender vi tilbage asap med tilgængelighed, pris inkl. transport og eventuel opsætning / nedtagning.

Venuedesign

-Nøglen til Succes...

Lige ved eller spot-on.

Et gennemtænkt venuedesign er forskellen mellem tæt på og spot on, så enkelt kan vi skrive det – vi er specialister i at indrette og sætte lys og vores stil er industriel og lidt rå, men på samme tid varm og indbydende. Vi kan indrette stort set alle rum, haller, telte etc. og bruger naturligvis ofte de møbler og items der evt. er til rådighed på venuen som kan passe ind i eventen og tilføjer så hvad der mangler inkl. de rigtige størrelser på scene, barer etc. På hoteller er det add-on = vi tilføjer de møbler, items og  vauweffekter der skal til for at det fremstår som ønsket. Vi forstår og formår, at indrette rum med fra 30 til +2000 deltagere og lejer du for +75.000,- i en ordre, byder vi ind med venuedesign ub.

Airstream-min.png

mobile rum

-EYECATCH TIL BÅDE FEST OG PROMOTION…

BAR / FOOD / MESSE / ON THE ROAD

Den industrielle sfære og det rå, tidløse udtryk i vores Airstreams er absolut classic og vi har både to barer og to lounge til udlejning, så her er mulighed for både at få en bar i strandkanten, til festen eller til on the road tour - faktisk kan vi sende fire Airstteams afsted hvis budskabet skal ramme Danmark (ja eller udlandet) med fuld impact. Vores to VWér fra 70érne er altid velkomne, med eller uden campere - de kan sættes op med teltdug imellem og skabe et lille lounge univers som kan bruges til fx. break-out room, cafe eller som bar - naturligvis kan de også bruges til messestand eller til roadshow - vores “brune bise” har med camperen kørt 250 dage for Uno-X. Le´Petit Truck, vores minitræk er sort og tror selv “den” er en lastbil, men fakta er, at det er det største køretøj du kan køre ind på offentlige pladser med og det kan køre på BE kørekort. Trækket er indrettet til promotion og kommer med både hylder, tre skærme, aircondition (med både varme og kulde) og med en ret lille investering er den coatet og klar til at gå on the road, med eller uden vores hjælp.

Festproduktioner

-fra 50 til + 1000 gæster...

FESTER I SPITZENKLASSE

Vi tilbyder en vifte af skønne festproduktioner inkl. de bedste bands og vi er specialister i at tilpasse vores set-ups til både hoteller, rå venues, slotte og telte. Fra industrielt design, gennemførte temafester til gallafester eller blot en “upgrade” af venuen med evt. møbler, lys, lounge, barmiljø, dekoration etc. I kan naturligvis også bare plukke hvad I skal bruge og selv sammensætte uden vores råd, men du er altid velkommen til at sparre med os. Kig i vores galleri og vælg gerne et par billeder ud, sammen med den venue I har valgt og info om hvem I er, kan vi ret præcist komme med et godt bud på en fantastisk festproduktion. Vores universer er som udgangspunkt designet til mellem 75-300 gæster, men vi kan kombinere dem og levere i spitzenklasse til +2000 gæster. NB: Vi tilbyder også både klassisk juletema samt winter wonderland, men vi har  kun items og dekoration til en eller to fester på samme dag, alt efter størrelse naturligvis, så vær i god tid hvis du skal have en julefest fra os.

Bil-med-lounge-min.png

Lounge set-ups

-Industriel stil - også med tema...

messe, konference, backstage eller til fest

Selve sjælen i lounge er uformel åben og indbyder til at mennesker er sammen på en uprætentiøs måde og loge set-up er et naturligt miljø at tale med andre mennesker i. Konferencer: Alt efter størrelsen er vores industrielle lounge - set-up en blanding af møbler, dekoration og hvis pladsen tillader det gerne nogle mobile rum som er eyecatch og giver en rigtig god stemning. Fester: Miljøet opsættes til mindre fester (op til 250 gæster) i forbindelse med bar og sansegulv og indgår som en ekstra element og giver maximal oplevelse af luksus og one-design i en lille økonomi. Kick–offs: Lej en tom rå venue og lad os skabe et innovativt one-design loungeunivers omkring jeres kick-off - det er der energi i og med den rette lyssætning, skaber vi et rum hvor budskaberne trænger rent igennem. Back-stage: Vi kan skabe en backstage til små og store arrangementer med alt fra garderobestativer til foodtruck og naturligvis møbler, spejle, rumdelere etc.

38901134_256993771578541_4815295634653315072_n-1-1.jpg

Receptioner og jubilæer

-Lækkert set-up til fast pris...

indutriel sfære skiller sig ud

Vi har et lækkert industrielt set-up som passer perfekt til receptioner og som kan skaleres og opsættes på 1-2 timer på egen adresse eller på lejet venue. Vi har ligeledes nogle add-ons, som kan være det lille ekstra der måske mangler for at gøre dagen i særklasse. Vi kan opsætte det fysiske univers bestående af uplights, bar fra Thors Design, vores egne cafeborde i jern, vores små containere som fungerer som ståborde, buffeter og gavebord, Chesterfieldsofaer, lydanlæg, mikroscene, mikrofon og fakler eller andet velkomstindtryk udenfor - altså et komplet univers som er med til at gøre dagen speciel.

Lysproduktioner

-Mere end 400 batteridrevne uplights…

Stor effekt for små penge

Uplight har den evne at favne rummet og give en følelse af kontrol. Vi anbefaler sådan set at man bruger upligt på stort set alle events. Det er også sådan, at der er stor forskel på på kvaliteten i uplights og at forskellige upligts passer til forskellige events, så man kan sige, at kvalitet og pris passer sammen og evnen til at vælge den rigtige lampe til den rigtige event er essentielt og så alligevel ikke helt. Vi har fundet en leverandør i Tyskland som tilbyder tysk byggekvalitet til “kinapriser” og det giver os mulighed for at tilbyde små og store batteridrevne lysproduktioner til at særdeles attraktiv pris, så hos eventrental kan du få 2 slags løsninge = den forkromede og den løsning jeres bogholderi bliver glade for og med en prisforskel i størrelsen 1 til 4 foreslår vi oftest den billigste løsning - naturligvis forskel på en lampe til 2 eller 5.000,-, men til 95% af alle opgaver er vore billige løsning more than enough og ja, I kan vælge præcist de farver du vil have, så ikke noget med at være begrænset til 6 farver. Vi har udlejet og solgt batteridrevne lamper til flere lækre hoteller og andre bureauer i Danmark og Sverige og vi tilbyder et 10 minutters lynkursus i at bruge vores up-lights, så I er velkomne til at spare transporten og selv hente det antal lamper I skal bruge - de kommer i kasser af 6 eller 10 og de er opladet og lige til at bruge. Ja det er så nemt at det kan alle (vi mener alle) lære på 10 minutter og resultatet er i forhold til prisen helt vanvittigt, så altså, brug upligt til jeres festlige begivenheder eller giv konferencen det liv og den vigtighed som et antal uplights kan tilføje. Skal i være i et auditorie eller et højloftet rum, så har vi sat 10 parlamper på 4 armeringsnet, altså 40 lamper og så er der lys i loftet "som man siger" - super effekt. Ligeledes har vi et stort udvalg af lyseffekter, fra vandeffekt i loftet til bevægelys, lyskugler og batteridrevne bloklys til bordene - med andre ord, kan du leje fra 6 uplights til en komplet lysproduktion som passer til 5000 m2 venue - alt sammen til markedets formodenligt bedste priser. Eksempelvist koster Vintergården på Skansen I Båstad kun 25.000,- inkl. lydanlæg uplight, ligtballs og vandeffekt i loftet eller 15.000,- for blot uplight (og der er nok) og det er inkl. transport. Skal i fx. være på Comwell Roskilde koster samme set-up 20,000,- for den store produktion og  10.000,- for en lækker basic produktion med uplights i et af deres største rum. Henter og bruger I selv og sætter op (kun uplight) kan det gøres for 7.500,-.

special produktioner

-vi bygger det bare...

bare og bare, men vi kan bygge det meste

Har I specielle ønsker til enten et mobilt rum, bar, dekoration eller en helt unik stand på Folkemødet, promotiontour etc., så er vi nok det rigtige firma arbejde med. Vi har bygget og eller ombygget fra flere af vores udlejningsmøbler, folkevognsrugbrød, Airstreams, scener med bagvæg som slotsmur - specielle borde osv. Vi prøver altid at se om vi kan finde en god vinkel til at kunne genbruge det vi bygger således at vi udvikler det unikke med omtanke.