Lys og effekt
Batteridrevet lys og lyd

Batteridrevet lys og lyd giver stor effekt til små penge

Den nemme og elegante løsning på at skabe en festlig stemning i et dejligt lokale, er arbejde med lys og naturligvis lyd. De batteridrevne produkter er blevet flere og vi kan idag klæ´et lokale på til fest med små indsatser og vi har sammensat tre forskellige pakker nederst på siden som til både middag, lounge eller den lille fest, alle er bud på en prisbillig løsning der rigeligt til de fleste arrangementer.

Har I brug for andre løsninger, så giv os et kald – vi kan levere fra A-Z, men her fokuserer vi på uplight, soundbokse og effektbars.

Pakker

lydpakke lille - Michael Palsgaard

5.495.00,- ex moms

Pakken indeholder:

 • 20 Apelight mini eller 12 Apelight Maxi 
 • 1 Gigbar med stativ
 • 1 Soundboks med stativ
 • 1 hazer / røgmaskine
lyspakke mellem - Michael Palsgaard

7.495.00,- ex moms

Pakken indeholder:

 • 18 batteridrevne Apelight Maxi / Uplight
 • 1 Gigbar med stativ
 • 2 Soundboks med stativer
 • 1 hazer / røgmaskine
lyspakke stor - Michael Palsgaard

9.495.00,- ex moms

Pakken indeholder:

 • 24 batteridrevne Apelight Maxi / Uplight
 • 2 Gigbar med stativer
 • 2 Soundboks med stativer
 • 1 hazer / røgmaskine

Uplight

Uplight har den evne at favne rummet og give en følelse af kontrol. Vi anbefaler sådan set at man bruger upligt på stort set alle events.

Det er også sådan, at der er stor forskel på på kvaliteten i uplights og at forskellige upligts passer til forskellige events, så man kan sige, at kvalitet og pris passer sammen og evnen til at vælge den rigtige lampe til den rigtige event er essentielt og så alligevel ikke helt.

Vi har fundet en leverandør i Tyskland som tilbyder tysk byggekvalitet til “kinapriser” og det giver os mulighed for at tilbyde små og store batteridrevne lysproduktioner til at særdeles attraktiv pris, så hos eventrental kan du få 2 slags løsninge = den forkromede og den løsning jeres bogholderi bliver glade for og med en prisforskel i størrelsen 1 til 4 foreslår vi oftest den billigste løsning – naturligvis forskel på en lampe til 2 eller 5.000,-, men til 95% af alle opgaver er vore billige løsning more than enough og ja, I kan vælge præcist de farver du vil have, så ikke noget med at være begrænset til 6 farver.

3A4A3311 1 - Michael Palsgaard3A4A3312 - Michael Palsgaard
3A4A3275 1 pichi - Michael Palsgaard

Ape Mini

Batteridrevet uplight med batteritid på mere end 12 timer. Lamperne danner eget lille netværk så du med medfølgende remote kan skifte farve, sænke lys intensiteten, sætte dem til musikstyring eller pulse – du kan tilmed gruppere dem i 4 kategorier. Er du mere garvet eller bestiller en produktion fra os, kan vi via ADJ WiFly, styre alle lamper og give dem nøjagtige den farve du vil have. NB: Kan bruges sammen med Ape Maxi, således at du bruger samme remote og kan gruppe dem sammen. Bliver leveret færdigopladte i kasser der indeholder 10 Ape Mini.

Ape Maxi

Batteridrevet uplight med batteritid på mere end 12 timer. Lamperne danner deres eget lille netværk så du med den inkluderede remote nemt kan skifte farve, sænke lysstyrke, sætte dem til musikstyring eller pulse – du kan tilmed gruppere dem i 4 kategorier, som du kan styre uafhængigt af hinanden. Er du mere garvet eller bestiller en produktion fra os, kan vi via ADJ WiFly styre alle lamper og give dem nøjagtige den farve du vil have. Kan kobles med Uplight mini og styres med remote. Leveres færdigopladte i kasser a 6 styks.

ape uplight maxi 2 - Michael Palsgaard
3A4A3272 1 pichi - Michael Palsgaard

ADJ Dots

Leveres fuldt opladte i en kasse med 6. styk. Batteridrevne, så der ikke er nogle ledninger der ligger og fylder. Danner eget netværk, så du kan styre alle sammen med enten den medfølgende fjernbetjening eller app. Der er et indbygget filter på, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lysets spredning.

Gigbar Move

Chauvet Gig Bar Move er et komplet 5-i-1-lysshow med moving heads, laser, strobe, fyld-belysning og derby-effekt, som spreder flotte flerfarvede lysstråler i hele rummet.

ape uplight maxi 5 - Michael Palsgaard
ape uplight maxi 4 - Michael Palsgaard

Soundboks

Lyden til medarbejderdagen er reddet med denne lille moderne bluetooth ghettoblaster. Den spiller godt og ikke mindst sindsygt højt og længe – faktisk kan du spille højt i en 7-10 timer og 25-40 timer som baggrund. Der er mulighed for at leje flere og forbinde dem, så de alle spiller på samme tid. Et modulært, mobilt anlæg.

inspiration