Let's

make

(sh)

it

happen...

Let's

socialize

and

party...

Socialize

Vi arbejder ofte fra scratch, men tilbyder en række skalerbare formater der er udviklet så de kan sættes op på 4 timer, hvilket er super populært på hoteller og i eget domisil – alle vores formater er også mulige at kombinere med  stole og borde som forefindes på venuen og dermed kan vi nøjes med blot at levere dekoration, så skal det være både nemt og på 1´ste klasse så leverer gennemførte sociale events fra A-Z.

Naturligvis kan vi levere både mad og drikke, men tager på denne side udgangspunkt i dekoration og produktion,

Ring endelig hvis der er spørgsmål…

Vi byder vi ind med alt hvad man kan ønske sig for at toppe et godt arrangement på Comwell.

Fra uplights, lys- og lyspakker, lounge set-ups, foodtrucks, sejl og telte, koncepter, venuedesign, fotografer, bands eller DJ´s, samt alle de små items som lige kan give et lille ekstra pift, fx. mini bordtennisborde eller stigegolf.

Vi tilbyder ligeledes pakkeløsninger der er skalerbare – alt i et samarbejde med branchens mest passionerede leverandører og i en fornuftig økonomi, hvor vi har elimineret transportomkostninger i vores forretningsmodel.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 20403200 eller igennem vores kontaktformular. 

Vi tilbyder

Lysproduktion

Stor effekt til få penge

Lysproduktioner

Uplights har f.eks den evne at favne rummet og give en følelse af kontrol.
Vi anbefaler at man bruger uplights til stort set alle events. 
Herunder et eksempel på hvor stor forskel der er på det samme rum med og uden uplights.

3A4A3311 1 - Michael Palsgaard3A4A3312 - Michael Palsgaard

Vi har mange forskellige lamper og effekter.
Lad os høre hvad I ønsker, så får vi det til at blive til virkelighed.
Herunder er et lille galleri af tidligere produktioner.

Stor effekt for små penge

Tailormade fester

Efter ønske

Tailormade fester

Hos Michael Palsgaard er det kun fantasien der sætter grænserne – store som små fester bliver produceret med passion og godt håndværk – vi guider jer trygt igennem hele processen fra planlægning til eksekvering af jeres skræddersyede fest.
Tillige byder vi ind med skalerbare temaer som du kan se her på siden.

Ofte er det nok at benytte rummet rigtigt i kombination med en god lyssætning, et unikt barmiljø, et liveband fra øverste hylde eller en god DJ – vi er i tæt kontakt med de bedste og mest anerkendte bands og musikere i Danmark. Fra trio til et kendt band – vi leverer intet mindre end det bedste.

Lad os dele et par kopper kaffe på den venue I skal holde fest på og tage en snak om jeres ønsker. Så finder vi i fællesskab den rigtige løsning, som passer til jeres ønsker og økonomi.

Små og store festproduktioner

Urban style

Storby vibes

Urban style

Den store bar, murstenene på bagtæppet, tæpperne, træerne, palletankene, vores indoor games og family style tilgangen til mad er vores bedste koncept når opgaven er “get together” – det er uformelt, det er casual, det er høj kvalitet og det minder om en trendy urban restaurant og bar i midten af en storby og der bliver altid fest i dette format.

Her foregår alt i baren og konceptet er med DJ, men vi kan lave en fed scene i konceptet og tilbyde liveband også.
Urban Style kan skaleres og tilpasses de fleste rum og kan leveres som fuldt format, eller tilpasses med hotellets borde og stole.
Prøv Urban Style med dans og drinks i baren – det er mega god stil…

Få den urbane stil på din venue

Festivalvibes

Halvt ude - halvt inde

Festivalvibes

Skal I have de fede vibes fra festival, så kan vi både levere autentisk fullsize eller kompakt luksus festivaltemaer. Vi favner festival vibes 360 grader og kan skalere og tilpasse en dag eller to til jeres behov og ønsker.
Vi kan både få energien til at leve ude og inde eller i kombination.

Faktisk kan vi skabe festivalvibes helt ned til en loungeaften, hvor vi med en enkel opsætning og en duo skaber en meget tæt oplevelse, som ikke ender med egentlig fest, men blot bliver i festivallounge hyggeunivers. Meeeeeen omvendt kan vi også skabe et halvt eller fullsize format, der er på fuld højde med eksisterende festivaller.

Tæt på musikken...

Club / The disco party

En nyfortolket klassiker

Club / The disco party

En nyfortolkning af det gode og godt brugte disco / 80’er koncept – vi tager de store spejlkugler med videre på disco rejsen, og placerer dem på podier i stedet for i loftet – således bliver de til kæmpedekorationer og definerer temaet, så ingen er i tvivl om, at vi er kommet i “disco-heaven”.

Vi opsætter små loungemiljøer og skaber et rum med karakter af en club. Bordene til spisning sættes igennem lokalet og baren placeres midt i rummet, sammen med dansegulvet så festen holdes samlet.
Så er der fest og dans til den store guldmedalje med prikker overalt fra de to spejlkugler.
Club Experience kan skaleres og tilpasses de fleste rum og kan leveres som fuldt format eller tilpasses med hotellets borde og stole.

Kan leveres med både DJ og / eller band.

Længe leve disco feber...

Galla

The classic

Galla

Galla er en klassisk disciplin som vi kan til fingerspidserne, men ikke alle lokaler egner sig til galla i klassisk forstand. Så er lokalet ikke højloftet, skal vi arbejde lidt anderledes med konceptet. Vi har succes med at arbejde i lavloftede rum med en gallamiddag og så efterfølgende producere selve festen i et ”clubformat” i samme rum, det bliver bare lidt mere cocktailbar med bandet på gulvet og tæt bar-style… Vi ser på rummet og skaber den helt rette stemning med vores håndværk.

Galla med blomster og champagne

The Awardshow

Et gennemført awardshow

The Awardshow

Forestil dig en ret stor scene med fuld walldrop (skærm)  med jeres logo som start – rundt omkring scenen er borde til spisning. På scenen er der en bar med cocktailtjenere og baren er åben – that’s it.

Ved første awardoverrækkelse er der nu kommet en musiker mere på. Et par stole i baren er sat frem og showet på walldroppet begynder at arbejde samtidig med at vinderen bliver interviewet i baren.

Ved anden awardoverrækkelse er der kommet flere møbler på scenen og flere musikere og vinder bliver interviewet i baren.

Ved tredje awardoverrækkelse begynder det at tage form; trommesæt, flere møbler og vinder-jingler spilles live af bandet. Scenen begynder at ligne et egentligt format, hvor man kan holde fest.

Det er præcis, det der er meningen. Opbygningen af scenen fortsætter, og når alle awards er uddelt, er det på scenen, at I holder jeres fest. Walldroppen danner nu baggrund til jeres fest – en kæmpe wauw-oplevelse af award og fest på samme tid – det bliver ikke bedre!

Awardshows med format

Kick-offs

Brænd igennem

Kick-offs

Årets kick-off er et event, der kan arrangeres på mange måder, men en ting er sikkert, der skal energi og god stemning ind over.
Vi har været med i udviklingen af mere end 50 kick-offs til vands, til lands og i luften.

Der er mere strategi i et kick-off end blot standardløsninger, så lad os sætte os ned og tænke jeres tanker ind i en sammenhæng, som vi med passion og skills får til at fungere i den virkelige verden. Vi garanterer, at I får en oplevelse, man ikke glemmer foreløbigt, hvor budskabet brænder igennem.

Her lidt billeder fra tidligere kick-offs.

Lets kick-off...

Lounge set-ups

Masser af muligheder

Lounge set-ups

Lyssætning med up-lights samt trådløse højtalere og lounge DJ er basic til en lækker lounge get together aften og vi kan toppe med lightballs og effekter – er ambitionerne højere kan vi arrangere pinball-maskiner og andre aktiviteter og/eller dekoration.

Lounge er en feeling med easy stemning

Business lounge

Uprætentiøs elegance

Business lounge

Har I brug for lækre set-ups til breakout rooms, til et get together event eller måske løfte hele eventet med en gennemgående lounge feeling som naturlige “oaser”. Vi leverer forskellige stilarter og har som den eneste rental egne mobile lounges og kan også levere små “oaser” udendørs.

Business "not" as usual...

Møbler & dekoration

Vi kan levere det meste - af kvalitet

Møbler & dekoration

Fra vores rental og samarbejdspartnere har vi adgang til det meste i møbler og dekoration, så vi møder gerne enhver udfording – vi elsker det gode samarbejde på tværs i branchen til vores kunders glæde – herunder et lille udpluk af møbler.

Lys

Små og store lysproduktioner

Tailormade Fester

Efter ønske

urban style

Storby vibes

Festival vibes

Halvt ude – halvt inde

Club Experience

En nyfortolket klassiker

Galla

The classic

The awardshow

Et gennemført awardshow

Kick-off

Brænd igennem

Lounge set-ups

Masser af muligheder

Business Lounge

Uprætientiøs elegance

Møbler & Dekoration

Vi kan levere det meste
 – af kvalitet

Music Matters

Vi kender den danske musikscene indgående og har samarbejde med de bedste musikere og bands – vi sammensætter bands, alt efter hvilken fest vores kunder vil have, og alle vores festbands har et forprogrammeret lysshow med, så ikke bare får I de bedste musikere til jeres fest, men også lys og lyd er i en liga for sig selv.
 
Ligeledes har vi direkte adgang til alle de kendte solister og bands, ligesom vi har flere gode bud på duoer, “singlemanband”, lounge, bossanova og jazzbands.
 
Start med at give os et kald, så tager vi en snak om musik, som passer til jeres event.

Bonus

Vi kan levere det meste - af kvalitet

Escape rooms

Escapeable er escape rooms som skaber relationer og venskaber på rekordtid! Med deres spændende setup er konkurrence og sjov samlet ét sted. Find en kollega og se, om I bliver dagens hurtigste par til at slippe ud. En spændende oplevelse, hvor både teamwork, intelligens og meget andet bliver testet. 

Stomp

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi har en verdensrekord i Guinness Book Of Records med “Most stompers in the world”, men mindre kan gøre det.
Brug stomp som break, som aktivitet på temadag og- eller lad os levere et fantastisk involverende stomp-show til jeres aften.

Opera

Ønsker I en intens oplevelse har vi kontakt med forskellige både danske og svenske operasangerinder. Når skønne Cecilia, som her på billedet åbner op, så er der wauw-effekt – et skønt indslag, som passer perfekt til gallafester. I det klassiske hjørne tilbyder vi også både strygekvartetter, harpe etc.

Games

Vi tilbyder som accessory diverse både indoor og outdoor games i lækre materialer – bl.a mini bordtennisborde, corn bords, stigegolf, golf-puttebane, beer pong, pinball-maskiner, Playstation spil og flere kommer til løbende, så pimp festen eller loungen op med games – det er blevet rigtig populært med games til events.

Food trucks

Med seks forskellige originaler er vi helt fremme med skønne food og bar trucks, så vi kan i forbindelse med jeres ophold, opstille en eller to med miljø omkring, så det bliver en lille oase. Vi kan ligeledes køre trucks ud til et sted, hvor I skal lave teamaktivitet etc – naturligvis er en outdoor bar også prikken over i’et til jeres fest.

Rental

I vores rental udlejer vi et bredt sortiment af lys, lyseffekter, møbler, mobile barer og foodtrucks til jer, der gerne selv vil sammensætte jeres event eller bare tilføje ekstra wauw – ring endelig, så tager vi en snak om hvad der kan virke for jer – vi har et bredt samarbejde i både Danmark og Sverige med andre leverandører.

mp-logo-sort-uden-kant-fyld-bogstaver-1.svg

Om Michael palsgaard a/s

Vi er specialister i utraditionelle møder- og konferencer, roadshows og messeaktivitet, kick-offs, medarbejder- og familiedage, kollegial legestue og ikke mindst festvitas i alle farver.

Tillige byder vi ind med en rental i spitzenklasse.

Music Matters

Escapeable

Stomp

Opera

Foodtrucks

inspiration

Inspiration