The Words

Vi er et bomstærkt event- og produktionsbureau med rødder tilbage i reklamebranchen i slut 80érne og vi leverer i dag “cutting edge” eventstrategi, design og produktion i ind- og udland.

Fester, awardshows, kick-offs, konferencer / møder over flere dage, sociale events, pop-up “whatever”, messestande, “on the road / vi har 8 mobile rum, lounge-set-ups, intimkoncerter, en håndfuld “only by us offers”, middage, kulturproduktion og specialproduktioner 360 grader – tænkt, designet og eksekveret med erfaring fra mere end 1000 produktioner – fra 18 upligts til konferencen på hotel over kick-off i Santiago (Chile) til international kongress med 2600 gæster fra 56 nationer 3 dage i København – thats us.

Speaking: -music matters og vi  tilbyder direkte adgang til musikbranchens superliga, fra festband til de store navne – ja, vi har også et par særdeles stærke bud på oplevelser med musik til sociale events.

Tillige byder ind med en stærk rental med industriel sfære fyldt med møbler, mobile rum (bl.a. Airstreams) dekoration, alt i batteridrevet lys og effekter, lyd, specielle items og hele set-up, fra lounge til fest (fra 50-1200 gæster) og vi kan skalere og tilpasse til både hotel, rå venue, slot eller skov… -du er velkommen til at udfordre os.

Test visuel kemi på vores Instagram eller i vores magasin Inspiration.

Det første møde er gratis – det næste betaler du med glæde – ring: 20403200…