The Words

 Jeg er eventproducent og sammen med mit passionerede No. 1 team, leverer vi eventstrategi, design, dekoration og produktion med strategisk forståelse og tårnhøjt kreativt og stilsikkert niveau i ind- og udland.

Konferencer, møder, awardshows, kick-offs, fester, medarbejderdage, sociale events, messestande, on the road – promotion / Folkemøde etc., lounge set-ups, lysproduktioner, jubilæer, receptioner, intimkoncerter, lytteevents, middage, “pop-ups”, kulturproduktion, specialproduktioner, samt add-on service til hoteller og andre venues, reklame- og eventbureauer, organisationer samt slutbruger – thats us…

Tillige byder vi ind med en stærk rental med industriel sfære, fyldt med møbler, mobile rum, ( bl.a. Airstreams ) dekoration, alt i batteridrevet lys og effekter, lyd, specielle items og hele set-up, så kan I selv eller har engang imellem bare brug for at leje lækre items, så er det mere end okay og vi har “the sjit”.

Vi er et lille team som arbejder på tværs i branchen – det sikrer både agilitet, bredt kreativt add-on og måske fordi vi kender branchen “like nobody else”, ved vi præcist hvem der kan levere og mindst ligeså vigtigt, hvem der ikke kan, så du kan være sikker på vi aldrig bringer “klappe-pandekage- agenzys” i spil når I arbejder med os.

En uhøjtidelig tone, humor, øjenhøjde og direkte tale, er vigtigt for at vi sammen kan nå optimale løsninger – vi spilder ikke tiden på at tale i tåger om “left or right foot”, men fokuserer på opgaven , er hudløst ærlige, ordholdende og ved, at vi i strategi, design og produktion er blandt de skarpeste knive i skuffen – basta.

Test visuel kemi på vores Instagram eller i vores magasin Inspiration – well, Inspiration har været online et par år, men ikke desto mindre er alle 144 sider virkelighed – ingen lånte fjer her og vi udvikler os naturligvis hele tiden, så kan du li´ vores yesterday, bliver du vild med vores fælles i morgen…

Det første møde er gratis og vi træffes på 70200048.

Michael Palsgaard & The No. 1 Team…