The Words

Vi er et  “hybrid-bureau”  med mixet DNA fra eventbureau, reklamebureau, produktionsbureau (med eget væksted) og rental – vi leverer eventstrategi, design og produktion i ind- og udland, samt byder ind med en særdeles stærk rental, med alt i batteridrevet lys, møbler med industriel sfære, mobile rum (bl.a. Airstreams) og dekoration – tillige har vi skabt en række elegante og papnæsefri festproduktioner med og uden tema, og de kan skaleres op eller ned og eksekveres med eller uden vores deltagelse.

Vi arbejder på tværs i branchen og leverer design, produktion og rental til mange af de bedste event- og reklamebureauer i Danmark og ligeledes leverer vi rental af dekoration, møbler, lys, lyd og festproduktioner samt bands, til førende hoteller og andre venues i Danmark og Sverige.

Er du slutbruger og kan “nøjes” med et bureau som får tingene til at ske med branchens højeste standard, kreativitet og know-how, så er du meget velkommen til at krydse klinger med os – forvent vi er bedst til at arbejde og ikke bruger unødig tid på møder og snik-snak, så du kan stille høje krav til vores produktioner og samarbejde generelt – det gælder begge veje.

Test visuel kemi på vores Instagram eller i vores magasin Inspiration – kan du li´ hvad du ser, så slå på tråden: 2040 3200.

Det første møde er gratis – det næste betaler du med glæde…