The Words

Jeg er eventproducent og sammen med mit team og netværk, leverer vi eventstrategi, design, dekoration og produktion med strategisk forståelse, tårnhøjt kreativt og stilsikkert niveau i 
ind- og udland.

Vi er specialister i utraditionelle møder- og konferencer, roadshows og messeaktivitet, kick-offs, medarbejder- og familiedage, kollegial legestue og ikke mindst festvitas i alle farver. 

Tillige byder vi ind med en rental  fyldt med møbler, mobile rum, (bl.a. Airstreams, Rice trailers og Folkevognsrugbrød) dekoration, alt i batteridrevet lys, effekter, lyd, specielle items og hele set-up – det blir ganske enkelt ikke meget bedre..

 

Vi er hudløst ærlige, skæve, skarpe, lidt krøllede på øverste etage, ordholdende og ved, at vi i strategi, design og produktion er blandt de hurtigste knallerter på havnen – basta.

Test visuel kemi på Instagram eller i vores magasin Inspiration – well, Inspiration har været online et par år, men ikke desto mindre er alle 144 sider virkelighed, ingen lånte fjer her.

Skal vi dele nogle kopper kaffe så inviter på 20403200. 

Michael Palsgaard

The words

Vi bygger om på sitet under nedlukningen...

Vores forretnings-, produktions-, rental- og økonomiske betingelser er ingen hemmelighed.

Men vi vil gerne bevare vores integritet, så vil vi bede dig om at fremsende os en mail. Så tilsender vi dig vores betingelser.

inspiration